Aanbieding: Extended Validation SSL certificaat vanaf € 97,50 per jaar

Wegens groot succes kunnen we u melden dat de unieke aanbieding van een EV-SSL certificaat is verlengd tot en met 25 september.

Hierdoor kunt u nog profiteren van de sterke prijsverlaging op het True BusinessID met EV SSL Certificaat van GeoTrust en kunt u het certificaat met de beste beveiliging, hoogst mogelijke vertrouwen én groene adresbalk aanschaffen vanaf slechts € 97,50!

Let op, de actie is verlengd en daardoor nog geldig tot en met 25 september. Vanaf 26 september gaat de prijs weer terug naar het oude niveau van € 395,= per jaar. Wacht dus niet te lang en schaf een True BusinessID met EV SSL Certificaat aan met € 300,= korting!

Groene balk in Firefox - HostingXS B.V.
De groene balk in Firefox, klik op de afbeelding om het in uw browser te zien

Waarom een groene balk?

De groene balk garandeert de identiteit van de organisatie achter de domeinnaam. Dit voorkomt dat iemand anders een domeinnaam gebruikt die veel lijkt op deze domeinnaam en vervolgens voorwendt uw organisatie te zijn. Met alle gevolgen van dien: het z.g. phishing.

Om een groene balk te krijgen wordt er een uitvoerig onderzoek gedaan wat ongeveer 2 weken duurt. Onder andere wordt het bedrijf gecontroleerd bij een publieke database, zoals de Kamer van Koophandel. Dit moet bijvoorbeeld overeenkomsten met de tenaamstelling van de domeinnaam.

Dit is ook reden dat tegenwoordig alle banken wel een Extended Validation SSL certificaat hebben, adresbalk groen kleurt en daarmee de gebruiker zeker weet dat hij op de echte pagina zit. Kortom: dit straalt de hoogste betrouwbaarheid  uit.