Controlpanel release mei

Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van het controlpanel uitgerold. De afgelopen weken hebben binnen ons Development Team in het teken gestaan van het toevoegen van nieuwe features, het oplossen van verscheidene bugs en het verbeteren van achterliggende code om het controlpanel nog sneller en betrouwbaarder te maken.

 

Inloggen

Met ingang van vandaag is het mogelijk om tijdens het inloggen gebruik te maken van een zogenaamde ‘Remember me’ functie. Hierdoor kan je naar wens ervoor kiezen om ingelogd te blijven zodat je bij je volgende bezoek niet nogmaals je wachtwoord hoeft op te geven.

 

Uitbreidingen voor DNS records

We hebben gemerkt dat er een aantal domeinen zijn met een groot aantal gedefinieerde DNS-records. Er is daarom besloten om een zoekfunctie en paginering toe te voegen aan de pagina, om zo het proces van het wijzigen en verwijderen van specifieke records te versimpelen.

DNS-records hebben nu een set voorgedefinieerde TTL-tijden in plaats van een invulveld. De beschikbare opties zijn gebaseerd op standaarden die veelal worden gehanteerd wanneer men met DNS-records werkt.

Het instellen van e-mailservers heeft ook een kleine make-over ondergaan en is vanaf heden terug te vinden bovenaan in de pagina met een duidelijkere indicatie welke instellingen wel/niet zijn ingesteld. Tevens wordt bij het aanmaken of bewerken van een record visueel aangegeven wat het eindresultaat op het domein zal zijn. Hiermee hopen we dat het werken met DNS-records een prettigere ervaring wordt zonder teveel verassingen.

 

Full Page Caching (Mageboost Premium)

Het opnieuw full page cachen van een website kan nu direct vanuit de website pagina plaatsvinden. Hierdoor hoef je als gebruiker niet meer naar een andere pagina te navigeren.

 

Insluiten FTP-gebruikers

Een langgekoesterde wens van een aantal van onze klanten, was het mogelijk maken om toegang van FTP-gebruikers in te perken. Aan die wens is gehoor gegeven en vanaf heden kan je ervoor kiezen om FTP-gebruikers in te sluiten in een specifieke map op de server. Indien deze map onderliggende mappen heeft, dan zijn deze ook zichtbaar voor de gebruiker.

Let op: Het is van belang dat de map waar de gebruiker toegang toe dient te krijgen, reeds bestaat op de server. Mappen zullen dus niet automatisch worden aangemaakt.

 

Bestellen en verlengen SSL-certificaten

Vanaf nu kan je ook SSL-certificaten bestellen via het controlpanel. Hiermee hopen we het proces van het bestellen/verlengen te versimpelen en versnellen.

 

Overige updates

Op de facturenpagina kan je vanaf nu zowel je banktransacties als je saldo inzien.

Accounts tonen vanaf heden verscheidene icoontjes op basis van de status van het account.

De e-mail forwarding- en productupgradepagina zijn allebei opgeschoond.

Op de website pagina zijn de kopjes Domeinen en Verbruik omgewisseld.