De Webwinkel Vakdagen. Kom je ook?

De Webwinkel Vakdagen zijn op 22 en 23 Januari 2014

Het is alweer het vijfde jaar op rij dat HostingXS  aanwezig is op dé beurs voor e-commerce Nederland.

Wat zijn de Webwinkel Vakdagen?

De Webwinkel Vakdagen zijn de belangrijkste e-commerce vakdagen in de Benelux. De beurs biedt een volledig overzicht aan alle mogelijke oplossingen die je helpen optimaal rendement te behalen uit je online aanwezigheid. Tijdens deze editie worden 11.000 bezoekers verwacht die op zoek zijn naar hoogwaardige oplossingen en nieuwe branche informatie.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij staan tijdens de Webwinkel Vakdagen met een team van experts voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Als reseller of webshop-eigenaar ben je bij ons aan de juiste stand, we denken met je mee over hoe we jouw klanten het beste kunnen bedienen. Voor resellers betekent dat o.a. een uitstekend control panel met talloze mogelijkheden en voor webshop-houders bijvoorbeeld een razendsnelle server voor jouw e-commerce oplossing.

MagentoBoost en de nieuwe huistijl

Dit jaar zullen we de nadruk leggen op onze nieuwe huisstijl en op ons succes-product MageBoost Premium.

Graag nodigen we je uit om deze dag weer al het nieuws wat de markt te bieden heeft te bewonderen. Meld je aan en we zien je graag 22 of 23 Januari op stand A56.

 

Een reactie op “De Webwinkel Vakdagen. Kom je ook?

  • Emilie

    Ik heb deelgenomen aan de beurs dit jaar. Het was mijn eerste keer en een heel goede ervaring. Ik bezocht ook HostingXS.


Reageren is niet mogelijk.