Eenvoudig samenwerken met SSH keymanager

Een Key die deze deuren voor je opent en het samenwerken met SSH eenvoudiger maakt

Een derde partij tijdelijk toegang geven op je server of een collega snel even iets aan laten passen?! Een Key die deze deuren voor je opent en het samenwerken met SSH eenvoudiger maakt.

Speciaal voor developers hebben we een SSH keymanager ontwikkeld in ons Control Panel. Met deze key manager kan je eenvoudig  en veilig beheren wie er toegang heeft tot een account op je server.

Het is zodoende mogelijk om bijvoorbeeld een derde partij tijdelijke toegang te geven op je server, we verwijderen de key dan automatisch op een door jou ingesteld tijdstip. Dit kan bijvoorbeeld makkelijk zijn voor als je SEO / SEA partner op project basis aanpassingen wil doen en je wil niet dat ze permanent op je server kunnen. Je developer genereert de key die dan vervolgens ingevoerd kan worden in ons control panel, aan de SSH Key kan je een tijd koppelen naar gelang je wil dat deze actief blijft. Na deze periode schakelen we de key uit en wanneer nodig kan je deze weer inschakelen.

Hieronder een voorbeeld van het toevoegenvan een SSH Key en instellen van de tijd. Samenwerken met SSH eenvoudig in te stellen via het HostingXS Control Panel.

Voorbeel toevoegen SSH Key

Dit systeem is een uitbreiding op het toevoegen van keys via de Linux command line. Dat laatste blijft nog steeds mogelijk voor degenen die liever op deze manier werken. Het panel geeft altijd aan wat de bron van de key is: het panel zelf of de command line.

Eenvoudig samenwerken met SSH keymanager kan vanaf vandaag via het HostingXS Control Panel. Meer informatie neem dan contact op met een van onze collega’s.