HostingXS wordt samen met Intelligent e-commerce marktleider Benelux

HostingXS is sinds begin 2016 een onderdeel van Intelligent.

HostingXS is sinds begin 2016 een onderdeel van Intelligent. Met de overname van Byte deze week, wordt Intelligent marktleider in e-commerce hosting in de Benelux.

HostingXS heeft altijd een sterke focus gehad op het oplossen van de meest complexe uitdagingen in e-commerce hosting. Het is waarvoor we in de markt bekend staan. Dezelfde gedrevenheid om het steeds weer beter te doen, kunnen we terug vinden bij de collega’s van Intelligent en geeft ons de kans om onze innovatieve e-commerce toepassingen aan een groter publiek te bieden.
— Pepijn Salemink, CEO HostingXS

In lijn met de filosofie van de groep

Intelligent is er van overtuigd dat de combinatie van de kennis van beide bedrijven, aangevuld met de expertise van andere bedrijven in de groep, zal leiden tot sterkere en meer gespecialiseerde hostingproviders. Bovendien stelt Intelligent dat de strategie zal leiden tot meer en snellere innovatie, door het combineren van de knapste koppen uit de sector. Het positieve resultaat zal meetbaar zijn voor alle klanten van de groep.

Gezamenlijk DNA: groei, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Het is opvallend hoe het DNA van alle organisaties op elkaar aansluit. ”We hebben dezelfde gedrevenheid om voortdurend te verbeteren. Dat leidt tot hoge kwaliteit hostingproducten en geroemde persoonlijke support. Waar wij nu sterk in zijn en in de toekomst nog meer in willen investeren, is de relatie met onze klanten. Persoonlijk contact en kennis van zaken zijn daarbij onontbeerlijk.” aldus Frederik Poelman, Managing Director MKB Hosting Intelligent.

Meer over HostingXS

HostingXS uit Nijmegen is sinds 2000 actief en sloot begin dit jaar al aan bij Intelligent, om de MKB-markt verder gestalte te geven in Nederland. HostingXS focust zich met name op maatwerk en bijbehorende support voor e-commerce applicaties zoals Magento, Shopware, WooCommerce en Prestashop. De shopervaring staat centraal en wordt op innovatieve wijze met slimme oplossingen gerealiseerd, zoals met de MageBoost-extensie voor Magento.

Naast webhosting en domeinnaamregistratie biedt ze ook toegang tot ’s werelds grootste collectieve CDN voor maximale snelheid en clusteropstellingen aan. Het team van techneuten is erg bedreven in het opzetten van complexe hostingsetups en het bedenken van oplossingen voor hosting uitdagingen, ongeacht van welke omvang. Persoonlijk contact met de klant en zijn developers, open communicatie en vertrouwen in elkaars expertise is hierbij van groot belang.

Over Intelligent

Intelligent is een bedrijvengroep die actief is op twee domeinen: hostingdiensten voor MKB en Large Enterprises. De MKB-tak van de groep heeft vertrouwde merken zoals Combell, Register, Easyhost, Byte, HostingXS, Flexmail en Stone IS. Voor Large Enterprises biedt het producten en diensten aan onder de naam Sentia en ReasonNet.

Intelligent is de absolute marktleider in de Benelux in hostingdiensten. Van domeinnamen, klassieke webhosting en e-maildiensten biedt het eveneens cloudservers en complexe hosting op maat en outsourcing aan, voor grote en internationale bedrijven.

De groep heeft meer dan 400 experts in dienst die werken op verschillende locaties in Gent (BE), Brussel (BE), Hasselt (BE), Genk (BE), Nieuwegein (NL), Delft (NL), Nijmegen (NL) en Amsterdam (NL). De geconsolideerde omzet voor 2015 bedroeg 59 miljoen euro. De groep verwacht de komende jaren verder sterk te groeien zowel organisch als door overnames dankzij haar Buy & Build strategie. De groep gelooft rotsvast in diepe productkennis en staat voor kwaliteit en vertrouwen.

Het volledige persbericht kunt u hier nalezen

2 reacties op “HostingXS wordt samen met Intelligent e-commerce marktleider Benelux

Reageren is niet mogelijk.