LaKuit winnaar ‘Win een Webwinkel’ op de TCD Thuiswinkel Vakdagen 2010

Lakuit heeft op de TCD 2010 beurs een professionele webwinkel ter waarde van 20.000 euro gewonnen in de "Win een Webwinkel"-wedstrijd. De webwinkel wordt ter plekke op de beurs opgebouwd.

Er waren drie genomineerden:

  • Rocking Pearls gaat unieke handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden verkopen.
  • Winebug.nl gaat wijnproeven, -reizen, -cursussen, -abonnementen verkopen.
  • LaKuit verkoopt natuurlijke huidverzorgingsproducten (van Bart de Graaff Foundation)

HostingXS levert voor deze webwinkel gedurende 2 jaar de webruimte en een SSL-certificaat. mijnWinkel levert de webshop software. Verdere partners zijn onder andere TNT die de eerste 100 pakketjes gratis bezorgt en Ogone, die het online betaalsysteem levert en ICTrecht die een juridische websitescan uitvoert.

Pepijn Salemink, eigenaar van HostingXS en jurylid: "De jury was erg verdeeld. Na een stemronde bleek de gunfactor een grote rol te hebben gespeeld bij het besluit van de jury en was de conclusie dat er twee genomineerde al goed op weg zijn en al de diverse lijntjes hadden uitgezet… "die komen er wel".  Wel wordt de aanbeveling meegegeven aan de winnaar om ook een standaard lijn te voeren met bekende merken en daarbij samples van haar eigen producten gratis bij mee te sturen".

De webshop zal tijdens de beurs worden gebouwd. Donderdagmiddag 29 april zal de eerste bestelling uitgeleverd worden aan Marieke Verdonk, hoofdredacteur van Twinkle. Bekijk hier de webshop tijdens het bouwproces

HostingXS feliciteert LaKuit en wenst ze veel succes met hun kersverse webwinkel!