Migratie naar nieuwe switches in datacenter ingepland

In de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 juni van 0.00u tot 06.00u zal ons datacenter onderhoud plegen aan haar netwerk in het datacenter te ‘s-Hertogenbosch. Gedurende dit onderhoud kunt u enkele malen waarnemen dat de verbinding kortdurende haperingen heeft vanwege her-routering op het netwerk.

Aangezien HostingXS dubbele uplinks heeft bij Interconnect, zal tijdens de migratie alleen korte haperingen merkbaar zijn. Overige partijen die geen dubbele uplink hebben, zullen één uur geen verbinding hebben!

Waarom deze migratie?
Vanwege de aanhoudende vraag naar hoge-beschikbaarheid en high-performance netwerkoplossingen, en het feit dat wij hierin de beste kwaliteit willen blijven leveren, zijn wij genoodzaakt doorlopend te investeren in ons ‘mission-critical’ netwerk.
 
Door de migratie naar een Brocade NetIron MLX-16 edge-laag, voorziet InterConnect in een end-to-end IPv6-ready MPLS netwerk met ‘verwaarloosbare’ schakeltijden indien er sprake is van het falen van tussenliggende componenten.  Tevens kunnen wij hierdoor Layer 2 verbindingen (VPN’s, VLAN’s, inter-datacenter koppelingen etc.) volledig fault-tolerant transporteren en afleveren binnen het netwerk.

Het betreft hier de migratie van de Brocade RX-16  edge-switch naar een Brocade NetIron MLX-16 edge switching-router.

Aanvang werkzaamheden
  5 juni 2010 – 00.00u

Geplande eindtijd werkzaamheden
  6 juni 2010 – 06.00u