Nieuwe versie voor HostingXS Online Backup software

HostingXS heeft een nieuwe versie van de HostingXS Online Backup software gepubliceerd. Wij adviseren deze laatste versie te downloaden en te installeren.

Voor alle klanten die gebruik maken van HostingXS Online Backup is er een nieuwe versie gepubliceerd. Download de laatste versie voor uw computer:

  • Windows 2000 / XP / 2003 / Vista (32-bit en 64 bit)
    Download (50MB, versie 5.5.7.0)
  • Mac OS X v10.3 of hoger
    Download (9,7MB, versie 5.5.7.0)

Deze upgrade is noodzakelijk voor het nieuwe beveiligingscertificaat die afgelopen week is uitgerold, waardoor oudere versies mogelijk geen verbinding meer kunnen maken met de server. Hierdoor hebben we versneld deze nieuwe versie van HostingXS Online Backup uitgerold.

Als u het juiste bestand hebt gedownload, kunt u deze uitvoeren. De vorige versie zal eerst gedeïnstalleerd worden, gevolgd door de installatie van de laatste versie. Alle instellingen blijven behouden.
Let op: bij de Windows download zit ook een demo van HostingXS Online Backup+. Dit is andere software en vervangt de oude versie niet.

Nog geen Online Backup?
Als u HostingXS Online Backup nog niet hebt, kunt u deze gratis 30 dagen testen, zonder verdere verplichtingen. U krijgt 500 MB opslag tot uw beschikking. Het programma is verder ongelimiteerd.
Als het u bevalt, kunnen we uw account opwaarderen naar een van de Online Backup pakketten, zonder dat u alles opnieuw moet backuppen (uploaden).

Meer informatie