Openingstijden feestdagen 2019

Rond de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden.

De feestdagen staan weer voor de deur! Het is de tijd van gezelligheid met vrienden en familie, en een paar welverdiende vrije dagen.

Feature freeze

Om met een zo stabiel mogelijk platform de feestdagen in te gaan, hebben wij een “feature freeze” vanaf maandag 9 december. Dit houdt in dat we vanaf dat moment geen grote wijzigingen meer uitvoeren aan ons netwerk, de basisinstallatie van de servers, ons Control Panel, etc. Het is uiteraard nog wel mogelijk om nieuwe servers op te leveren of wijzigingen te doen aan bestaande servers.Voor elke wijziging na 9 december wegen we de risico’s en kijken we of de wijziging over de jaarwisseling heen te tillen is.

We blijven overigens wél beveiligingsupdates doorvoeren. Dit gebeurt automatisch in de ochtend op werkdagen tussen 7 uur en 8 uur tenzij er specifieke afspraken met je zijn gemaakt.

De feature freeze eindigt in de eerste volle werkweek na de feestdagen, op maandag 6 januari.

Gewijzigde openingstijden

Rond de feestdagen hebben we uiteraard ook gewijzigde openingstijden:

12 december09:00 – 13:00Eindejaarsreceptie
20 december09:00 – 16:00Kerstborrel
25 decembergeslotenEerste kerstdag
26 decembergeslotenTweede kerstdag
27 decembertelefonisch geslotenZie hier onder
31 december09:00 – 16:00Oudjaarsavond
1 januarigeslotenNieuwjaarsdag

Vrijdag 27 december

We zijn de dag na kerst, vrijdag 27 december, telefonisch gesloten. We zullen deze dag wel de urgente mails behandelen, ook als je hiervoor geen SLA hebt afgesloten.

24×7 standbydienst

Uiteraard is er in alle gevallen een engineer standby voor het oppakken van calamiteiten. Deze is ook 24×7 telefonisch bereikbaar indien je hiervoor een SLA hebt afgesloten.