Shopware ‘Get emotional’ event

HostingXS laat je graag kennismaken met dit gebruiksvriendelijke e-commerce platform

Voor wie een webshop wilt realiseren, zijn er tal van e-commerce platformen beschikbaar. In Nederland is Magento een populaire keuze, maar in Duitsland is Shopware een veel gekozen alternatief, met ruim 60.000 shops live. HostingXS laat je graag kennismaken met dit gebruiksvriendelijke e-commerce platform.

Op 7 september 2017 zijn wij partner van het Shopware Get Emotional Event, georganiseerd door ShopWorks in samenwerking met Shopware. Ontdek de inspirerende en vernieuwende kant van e-commerce met Shopware. Ben je ook benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op e-commerce met dit spraakmakende platform, meld je dan nu gratis aan!

Meld je gratis aan

Locatie: Keulsekade 189, Utrecht
Tijd: Vanaf 12:00 uur

Programma

Het Shopware “Get Emotional’ Event 2017 is een bijeenkomst met sprekers, partners en geïnteresseerden op het gebied van Shopware. Bent u webshop-eigenaar, e-commerce professional of developer, dan is het Shopware Event dé plek om kennis te delen en kennis op te doen!

De e-commerce wereld veranderd continu. Zaken als veiligheid, customer journey, mobile first, omnichannel en social media zijn populaire onderwerpen. Shopware speelt in op al deze trends met state-of-the-art technologie en innovatieve plugins op basis van een open source cms. Tijdens een informatieve presentatie vertelt het team van Shopware u alles over de oneindige mogelijkheden.

Er zijn diverse partners op het gebied van betaaloplossingen, hosting, development en logistiek aanwezig. Ook kunt u zich inschrijven bij een van de ronde tafel sessies, waar mogelijkheid is om uitvoerig in te gaan op technische vraagstukken en marketing mogelijkheden. We sluiten de middag af met een gezellige borrel.

  • Introductie door Shopware
  • Demonstratie van het platform
  • Shopware cases
  • Round table sessions
  • ERP-koppelingen
  • Shopware roadmap
Meld je gratis aan