HostingXS specialiseert zich

Onlangs hebben wij aanpassingen doorgevoerd aan de site waaruit onze nieuwe focus duidelijk uit naar voren komt namelijk ‘Managed Hosting’ met de focus op maatwerk.  

Het DNA van het succes van HostingXS zit hem op het Managed Services vlak. Dit komt duidelijk naar voren bij onze Managed Service klanten. Hierin staan we dag en nacht klaar om samen grote klantstromen aan te kunnen en complexe vraagstukken op te lossen.

Veel van onze klanten die zijn doorgegroeid van een enkele server naar een complexe server setup waarin met meerdere aspecten rekening gehouden moest worden. Ze hebben aan de lijve ondervonden hoe HXS omgaat met groei vraagstukken en weten welke hordes er gelopen moeten worden. Hier maken wij als onderdeel van de groep, hét verschil. Hier komen onze jarenlange ervaring kennis en kunde echt tot zijn recht.

Het aanbieden van kleine webhosting pakketten is altijd onderdeel geweest van ons portfolio maar met de introductie van een herziene site gaan we ons echter volledig focussen op (maatwerk) server oplossingen. We bieden vanaf nu dus geen shared webhosting meer aan. Uiteraard blijven we bestaande klanten bedienen zoals altijd en kunnen ze rekenen op een naadloze overgang Combell. Nieuwe klanten verwijzen we door naar ons moederbedrijf Combell.

Klant aan het woord (ronald van dijk) :

Ik vind het zo fijn dat ik gewoon om 20:30 ff kan bellen met combell, zodat ik niet vast kom te zitten met werk. De manier van werken met mijn verschillende accounts ben ik ook erg tevreden over. Ik ben heel blij met de overstap naar Combell! Hierdoor kan ik beter mijn werk doen.