Nieuw control panel 3.0 vanaf 6 januari beschikbaar

Het team van HostingXS heeft met de focus op innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid het afgelopen jaar hard gewerkt aan een geheel nieuw control panel, waar je jezelf snel vertrouwd mee zult voelen.

Aanstaande dinsdag 6 januari 2015, tussen 7:00 en 9:00 uur gaat het nieuwe control panel live.

download (1)

veiliger en gebruiksvriendelijker

Centraal beheer
Het team van HostingXS heeft met de focus op innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid het afgelopen jaar hard gewerkt aan een geheel nieuw control panel, waar je jezelf snel vertrouwd mee zult voelen. Jij, als beheerder van domeinen, websites en servers, staat centraal in ons nieuwe control panel. Vanuit één plek, met één account alles centraal beheren op een gebruiksvriendelijke manier.

Updates
In het verleden waren snelle uitbreidingen ondenkbaar. Met versie 3.0 van het HostingXS control panel kunnen we nieuwe features snel en veilig toevoegen, zonder dat dit de betrouwbaarheid of de stabiliteit van je website of server treft.

Het komende jaar staat dan ook in het teken van de uitrol van deze features. Een aantal wijzigingen is er voor jou al doorgevoerd zoals een two-steps authenticator, snelkoppelingen naar veelgebruikte acties en de mogelijkheid voor resellers om het eigen whitelabel control panel te beheren.

Onderbreking diensverlening
Als gevolg van de live-gang zal er een onderbreking zijn in onze dienstverlening. Cron-jobs zullen tijdens de live-gang niet draaien, het control panel en de hostingxs.nl website zullen onbereikbaar zijn. Wij danken je alvast voor het geduld.

Het belooft een spetterend 2015 te worden met vele nieuwe verbeteringen bij HostingXS, houdt daarom ons blog regelmatig in de gaten.